söndag 10 juni 2012

Lat o ledig.

Gjort det mesta lite på halvfart den här helgen. Mellan regnskurarna. Skönt o lagom o inga måsten. Och på eftermiddan så åkte vi in till Söderköping, tog med hundarna så att dom fick lite nya dofter att nosa på...


Och mitt ben känns allt bättre o mer och mer som vanligt igen och nu längtar jag sååå efter mina yogarutiner!! För åååh va jag mår bra när jag kommer upp i ottan och yogar varje morgon. När jag tvingar mig upp kl. 0600,  knappt ser vart jag går när jag tar mig ner för trapporna, vaknar medan jag fixar till mig lite på toan... rullar så ut mattan samtidigt som den där underbara känslan intar kroppen... jo redan kommer den!!!... Och jag ställer mig på mattan, samlar ihop mig ett par ögonblick... och så är jag. Är i mig, är i mina andetag, är i kroppen, är i varje rörelse. Och allt annat försvinner. Allt annat. Jag är.
Imorgon bitti plingar det. 0600. Längtar!!

1 kommentar:

  1. Vad härligt för dig att komma igång igen!!Kan bara hålla med om att har man börjat med yogarutiner så blir det en tomhet om man av någon anledning måste ta paus.
    Ha det bra och njut på din matta i morgon!!
    Kram Lotta

    SvaraRadera