fredag 14 september 2012

Höst.

Haft en lat o ledig fredag. Jag och hundarna. Regnet har strilat ner mest hela dagen och jag fick lura ut Helge o Elof på förmiddan för att dom skulle få lätta på trycket. När dom ser att det regnar så vänder dom i dörren, vill inte alls gå ut i blötan. Skönare att ligga o halvsova, helst nära tillsammans, trängas i Helges gamla valpbädd.
Igårkväll var jag o några yogavänner från Vayu och vår lärare Bodil ute och åt på en indisk restaurang inne i stan. Jättegott och jättetrevligt. Och så härligt att få prata yoga med andra som älskar att prata om yoga! Prata om erfarenheter och få tips och ideér av varandra. Så värdefullt och så härligt! 
Och vi har alla bokat oss för att yoga med Sharath när han kommer till Sverige och Stockholm för första gången nästa sommar. Kul att ha det att se fram emot! 
För det behövs nåt, helst många saker, att se fram emot när hösten nu kommer, med stormsteg, känns det som. Idag har det verkligen varit höst, regn, blåst och kallt och ikväll har jag tänt ljus lite överallt. Det värmer gott!


2 kommentarer: