lördag 21 mars 2015

Helg med sovmorgon och tölt.

Vaknar strax före nio. Skön sovmorgon och ingen yoga, vilodag idag. Vilar när det passar och känns bra och inte efter några "regler" och vad som "är vanligt", ibland blir det tisdag, ibland lördag...
Vitt och vackert ute men nog får det gärna va slut på vintern nu! Jaja det smälter väl snabbt får vi tro, ja det är grönt igen nu, nästan överallt. Äter frukost länge och läser om hunden Arthur som nu kommit ur karantänen och får följa med hem till Ö-vik med husse och matte och blir så glad att jag gråter en skvätt. Tänk va härligt med godhet och kärlek!!! Om vi ändå kunde få läsa mer om liknande underbara händelser i media!!?? För visst måste det väl ske sånt hela tiden, det är jag övertygad om! Mer godhet åt folket!!! Det skulle göra underverk med vårt mående och psykiska hälsa om vi matades med härligheter och lyckliga slut dagarna i ända. Det är min tro och övertygelse.
Sedan blev det en sväng till IKEA för att kolla på bänkskivor till köket. Vi har en porslinsho, snygg men så opraktisk, som nu ska bytas ut mot en vanlig hederlig diskbänk i plåt och då blir det nya mått på bänkskivorna. Men vi kom hem utan, hittade inget snyggt och vet inte riktigt vad vi vill ha. Får åka runt o kika till veckan.
Nu ska jag fila lite på min predikan till imorgon, få till slutklämmen. Handlar om Maria, mod och tillit. Och att Gud finns i det där mystiska, i de där frågorna som inte har några svar, inga svar som vi tycker duger i alla fall... Bara mässa imorgon, inga dop som annars är vanligt på söndagen. Och extra lycklig är jag över ett sms från en av mina ridlärare att jag kan komma imorgon och rida en tur kl 14. Det bästa som finns! Långa töltsträckor på en tjusig islänning i det vackraste eklandskap. Tänk vilket flyt man kan ha!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar